17:15

Uppsala BOIS

Referat: UNIK utveckling - Uppsala BOIS

Ett ungt UNIK med bl.a. 9 st killar födda -92 mötte rutinerade BOIS på lördagskvällen.
Som vanligt (!?) stod vi och sov när domaren blåst igång matchen och den här gången tog det bara 31 sekunder innan BOIS gjorde 0-1.......... Sedan dröjde det till 7e minuten innan BOIS utökade till 0-2. Då vaknade UNIK och sedan följde en period av mycket bra spel. Vi släppte boll snabbt till varandra och höll hög fart på skridskoåkningen. BOIS fick svårt att hänga med och Gustav gjorde 1-2 i 14e minuten. I 23e minuten kvitterade Anton på pass från Eric. Sedan föll vi tillbaka och bjöd BOIS på ledningsmålet till 2-3. Bara två minuter senare var det dags för 2-4. På en tilltrasslad situation efter en hörna kunde Anton göra sitt andra mål för kvällen till 3-4 vilket också var halvtidsresultatet.
I halvtid pratade vi om att fortsätta med det bra spelat vi hade under första perioden.
Med efter bara 4 minuter ökade BOIS på till 3-5 på ytterligare en bjudning från UNIK. Hoppet tändes i 5e minuten då vi fick en straff. Tyvärr missades den, eller rättare sagt BOIS målvakt räddade den. I samband med straffen utvisades två spelare i BOIS samtidigt så nu hade vi chansen att gå i kapp målmässigt. I 10e minuten klippte Markus in 4-5 på en hörna och nu spelade vi bra en period igen. Tyvärr gjorde BOIS 4-6 i 22a minuten, men vi fortsatte att spela bra. Vi pressade BOIS så pass att dom var tvungna att ta timeout för att snacka ihop laget. Strax efter timeouten gjorde Gustav 5-6 och nu var det go i laget. Tyvärr bjuder vi på ytterligare två mål och slutresultatet blir 5-8. Med lite bättre skärpa framåt och mindre misstag bakåt hade vi vunnit den här matchen!

Laget: Andreas W (MV), Carl R, JO, Markus L, Felix W, Anton L, Sverre B, Gustav N, Jonas A, Eric P, Björn A, Linus K, Mange B

Målskyttar: Gustav N och Anton L 2 var, Markus L

Vad tar vi med oss till nästa match?
* Spelet!!! Det var stundtals lysande och BOIS hade riktigt svårt att hänga med!!
* Uppträdandet! Trots stundtals mycket fysiskt spel och mycket snack var det ingen som vek ner sig!
* Starten! Hallåååå! Matchen startar när domaren blåser i pipan, vi kan inte låta motståndarna göra mål direkt!
* Bjudningar! Mera snack på plan inom laget så undviker vi flera av misstagen som ofta leder till mål för motståndarna.

lör 20 nov 2010, 12:45 Uppsala BOIS - UNIK utveckling 7 - 3